DIENA IR LABA, JA SĀKAS AR DABLAB!

Padomi

Kā sagatavoties sulu kūrei?
Neskatoties uz to vai tā būs jūsu pirmā sulu kūre vai jau esat zinātājs šajā jomā, DABLAB sulu kūre ir izstrādāta, lai JŪS sasniegtu labākos rezultātus.
Kūres laikā iesakām dzert sulas ik pēc 2,5 vai 3 stundām. Papildus iesakām dzert ūdeni vismaz 250 ml pēc katras sulas.
Mūsu lēni presētās sulas ir bagātas ar vitamīniem, minerālvielām, dzīviem fermentiem un visu nepieciešamo organisma pilnvērtīgai funkcionēšanai.
Ja mērķis ir attīrīt organismu vai samazināt svaru, labākam rezultātam sulu kūres laikā iesakām atteikties no termiski apstrādātiem produktiem, no alkoholu un kofeīnu saturošiem dzērieniem.
Ja mērķis ir vitamīnu un minerālvielu papildus uzņemšana, droši lietojiet DABLAB sulas kā sava uztura papildinājumu. Tādā gadījumā iesakam sulu izdzert 15 minūtes pirms ēdienreizes.

Sulu kūres padomi (īpaši svarīgi 3 dienu kūrei)!

Sagatavošanās
• Dažas dienas pirms sulu kūres uzsākšanas ieteicams samazināt vai izslēgt alkoholu, kofeīnu un termiski apstrādātu produktu iekļaušanu ikdienas ēdienkartē.
Dzeriet
• Sulu kūres laikā dzeriet daudz ūdens. Iesakām dzert vismaz 250 ml ūdens ar katru sulu vai pēc sulas.
Lietošana
• Sulu kūres laikā dzeriet vienu sulu ik pēc 2,5 vai 3 stundām.
Izsalkums
• Lai izvairītos no izsalkuma, ja tiešām ļoti vēlaties ēst, tad sagatavojiet pāris šķēlītes zaļo ābolu vai dažas mandeles, tas ļoti neitekmēs jūs attīrīšanos.
Palīgi
• Zaļais šotiņš un ingvera šotiņš ir kā palīgi sulu kūres laikā. Ingvera šotiņu iesakām lietot dienas pirmajā pusē, jo tam ir uzmundrinošs efekts, bet dīgstu šotiņu – pēcpusdienā. Varat ingvera šotiņu lietot kopā ar siltu ūdeni.
Slodze
• Sulu kūres laikā iesakām samazināt slodzi un dzert daudz ūdens. Vērojiet sevi un iespējami palieciet komforta zonā, ja jūtaties slikti, samaziniet vai pārtrauciet slodzi.
Izvairieties
• No termiski apstrādāta ēdiena, alkahola, un cigaretēm. Tas noteikti traucēs attīrīšanās procesam.
Pēc sulu kūres
• Pēc sulu kūres ir ļoti svarīgi pakāpeniski atgriezties pie ierastās pārtikas. Sākumā vajadzētu iekļaut tikai škidru ēdienu- smūtijus, krēmzupas, vēlāk jau viegli sagremojamu ēdienu un tā pamazām atgriezties pie ierastā ēdiena. Sākumā izvairīties no dzīvnieku izcelsmes, piena, miltu un rafinētiem produktiem.
Jautājumi
Sazinieties ar mums, ja radušies vēl kādi papildus jautājumi: dabaslaboratorija@gmail.com


PIEVIENOJIES MUMS


Droši maksājumi

256 bitu datu šifrēšana

Piegāde visā Latvijā

Sīkāk par piegādi šeit